ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ; ΜΕΧΡΙ 31/10/2016 Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ 36 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ – ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΕΙΣ!

 

 

Το πρόγραμμα της ΔΕΗ για τη ρύθμιση οφειλών σε 36 άτοκες δόσεις, (χωρίς προκαταβολή) για όσους οφείλουν, λήγει στις 31/10/2016. (εφόσον δεν έχουν παραβιάσει το μετρητή τους)

 

deh-foto

 

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:

α) Όλους όσους χρωστούν και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. (χωρίς όμως διακοπή ρεύματος!)

β) Οι πελάτες που έχουν ήδη διακανονίσει τις οφειλές τους πριν την 01.04.2016

 

Αν σας έχουν κόψει το ρεύμα;

Για τους πελάτες της ΔΕΗ που τους έκοψαν το ρεύμα εξαιτίας οφειλών:

 

α) έχουν δυνατότητα να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα των 36 δόσεων, (εφόσον δεν έχουν παραβιάσει το μετρητή τους)

β) εφόσον έχουν παραβιάσει το μετρητή τους: οφείλουν να καταβάλουν άμεσα το 15% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 12 μηνιαίες δόσεις.

(Πελάτες με ρευματοκλοπή, εξαιρούνται του Προγράμματος και σύμφωνα με τον Κανονισμό Διακανονισμών, οφείλουν να καταβάλλουν άμεσα το 50% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 4 μηνιαίες δόσεις.)

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ:

Για όσους έχουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (ένδειξη πάνω στο λογαριασμό ΚΟΤ), ζητήστε παραπάνω δόσεις!

Το πόσες δόσεις μπορούν να διεκδικήσουν, συναρτάται, με μαθηματικό τύπο και τις ετήσιες πληρωμές της προηγούμενη περιόδου, ώστε η κάθε δόση να μην ξεπερνά το 25% του συνόλου ενός διμηνιαίου λογαριασμού. (το ζητάτε και το κάνει η ΔΕΗ.)

 

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ – Επίσης, στους Ευάλωτους Πελάτες (ΚΟΤ) παρέχονται ειδικά μέτρα προστασίας, μεταξύ των οποίων η μη έκδοση εντολής απενεργοποίησης μετρητή (διακοπής ρεύματος) λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!(εξαιρούνται περιπτώσεις παραβατικών συμπεριφορών, όπως ρευματοκλοπές)

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Α) ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00).

Β) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. (σας προτείνω τον β’ τρόπο, αν και θα φάτε σχεδόν όλη τη μέρα σας εκεί, περιμένοντας να δείτε τον αριθμό από το «μαγικό» χαρτάκι σας, να εμφανίζεται στην ηλεκτρονική οθόνη)

 

Τι να έχετε μαζί:

α) Αστυνομική ταυτότητα (να είστε ο ίδιος-κάτοχος του λογαριασμού)

β)έναν λογαριασμό της ΔΕΗ

γ)χρήματα (γιατί η 1η δόση πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ!

Μετά την ρύθμιση, είναι απαραίτητο, μαζί με τις δόσεις, να εξοφλούνται και οι τρέχοντες λογαριασμοί που θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία σύναψης του διακανονισμού εμπρόθεσμα!

 

Αν στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια (1) δόση, (μπαίνει ΤΟΚΟΣ να το γνωρίζετε!) ο διακανονισμός όμως συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.

 

Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει, με την προϋπόθεση καταβολής όλων – πλην μίας – των οφειλομένων δόσεων. Αλλιώς χάνεται η ρύθμιση!

 

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας!

 

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *