Ανοικτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μόνιμες θέσεις σε φορείς πρόνοιας

Ανοικτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), στην Προκήρυξη 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση τριάντα πέντε θέσεων τακτικού προσωπικού, στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.
Οι ειδικότητες αυτής της εκπαιδευτικής βαθμίδας είναι οι ακόλουθες: ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Εστίασης, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού – Μεταφορέων Ασθενών.
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: Υποβοήθηση της προετοιμασίας γευμάτων, διανομή γευμάτων, συγκέντρωση και καθαρισμός των ειδών εστίασης.
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Μέριμνα για την ασφαλή παραλαβή, ευπρεπή μεταφορά και τοποθέτηση των περιθαλπόμενων, φροντίδα για την καλή λειτουργία και την καθαριότητα των μέσων εργασίας τους, υποβοήθηση του έργου του νοσηλευτικού προσωπικού κατά την εκτέλεση νοσηλευτικών πράξεων σε ασθενείς κλινήρεις και μη, μεταφορά των δειγμάτων για παρακλινικές εξετάσεις, υποβοήθηση των εκπαιδευόμενων στις βασικές τους ανάγκες και γενικά στην αυτοεξυπηρέτησή τους.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.
Ο οργανισμός προειδοποιεί πως προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής, και στην περίπτωση αυτή ο φορέας δεν φέρει καμμία ευθύνη. Εμπιστευθείτε μας για την έγκυρη και ορθή υποβολή της αιτήσεώς σας.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *